Lajmet e fundit

 • 03.05.2016

  Nënshkruhet marrëveshja për Nxitjen dhe Mbrojtjen e Investimeve ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë

  Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, znj. Hykmete Bajrami dhe Ministrja e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes e Shqipërisë, znj. Milva Ekonomi, nënshkruan sot në Tiranë marrëveshjen bilaterale për Nxitjen dhe Mbrojtjen e Investimeve ndërmjet Republikës së Kosovës... Lexo më shumë

 • 03.05.2016

  MTI mbajti punëtorinë me temë “Marrëveshja e Stabilizim Asociimit dhe kërkesat e tregut të BE-së për Sektorin e përpunimi të drurit”

  Në vazhdën e përgatitjes për implementimin e Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit (MSA), u mbajt punëtoria e organizuar nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë (MTI) dhe me mbështetjen e UNDP-së, me temë: “Marrëveshjen e Stabilizim Asociimit, - mundësitë e mbështetjes... Lexo më shumë

 • 28.04.2016

  Ministrja Bajrami mori pjesë në konferencën e OECD-së për Ndërmarrjet e Vogla dhe të Mesme në Paris

  Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, me ftesë të Organizatës për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim (OECD) mori pjesë në konferencën ndërkombëtare për Ndërmarrjet e Vogla dhe të Mesme. Lexo më shumë

 • 26.04.2016

  Shënohet Dita Botërore e Pronësisë Intelektuale

  Sot në Prishtinë u mbajt konferenca “Të drejtat e Pronësisë Intelektuale” e cila u organizua nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Dogana dhe Policia e Kosovës në shenjë të Ditës Botërore të Pronësisë Intelektuale. Lexo më shumë